Hotel Mereveld beschikt over één en twee persoonskamers met verschillende faciliteiten. Voor een overnachting op maat kunt u altijd contact met ons opnemen waarbij wij u een gepast verblijf kunnen aanmeten.

Onze kamerprijzen (per nacht):

1 persoonskamer met douche op de kamer en toilet op de gang => € 46,00;

1 persoonskamer met eigen douche en toilet op de gang => € 51,00;

2 persoonskamer met douche op de kamer en toilet op de gang => € 62,00;

2 persoonskamer met eigen douche en toilet op de gang => € 67,00;

2 persoonskamer met eigen douche en toilet op de kamer => € 72,00.

 

Prijzen exclusief ontbijt; ontbijt € 6,50 per persoon; Prijzen inclusief € 1,00 toeristenbelasting per persoon en B.T.W.       

Op verzoek stellen wij graag een verzorgd lunchpakket samen. Hiervoor wordt € 7,50 in rekening gebracht.

 

p.s.:

Voor het inchecken kan er naar worden gevraagd om een borg voor de sleutels te betalen van € 35,00 die uiteraard bij het uitchecken wordt terug gegeven.

Wij hadden erop gerekend dat wij deze regelgeving NOOIT te moeten instellen, maar helaas leert ons nu de praktijk iets geheel anders en betreuren dit ten zeerste, doch hopen wij voor uw begrip hiervoor.

 

*Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel te 's-Gravenhage. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De U.V.H. zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. De Uniforme Voorwaarden Horeca zijn te lezen na het openen van de volgende link Uniforme Horeca Voorwaarden